E-bike tocht

 

De E-bike tocht is niet alleen geschikt voor de E-bike. Ook met een stadsfiets, mountainbike of andere fiets is dit een leuke tocht. 
De nagenoeg vlakke tocht voert de deelnemers door de mooie gebieden van de Maasduinen. De lengte is ca. 50 km, maar via aangegeven afkortingen kan de route worden ingekort tot ongeveer 25 km. Ideaal voor gezinnen met kinderen!
Op een van de terrasjes onderweg biedt de organisatie koffie/thee met echte Limburgse vlaai aan! En natuurlijk geniet u van de ambiance rondom de start en finishlocatie in de kasteeltuinen in Arcen. U wordt bij de finish ontvangen en u geniet van het heerlijke finishdrankje die u krijgt aangeboden van de Hertog Jan Brouwerij. Onderweg komt u enkele fiets veerpontjes tegen die u naar de overkant van de Maas brengen. Natuurlijk zijn de kosten inbegrepen.

Vanwege, mogelijk, een aantal onverharde wegen is de tocht echter niet geschikt voor een racefiets. Start op zaterdag 29 september tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf de Kasteeltuinen Arcen.

Inschrijving kost tot 19 augustus met vroegboekkorting € 15,-. Na 19 augustus kost een inschrijving € 19,-. Kinderen in het stoeltje gaan gratis mee.

Toeristisch Platform Maasduinen trakteert en geeft € 5,- korting op een inschrijving van de E-Biketocht. Dus een inschrijving kost i.p.v. € 19,- nu € 14,-. Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee.

Routekaart

Een fiets huren tijdens Hago Limburgs Mooiste Noord? Dat kan! Lemmen Tweewielers zorgt dat uw fiets in Arcen voor u klaar staat. Stuur een mail naar info@lemmentweewielers.nl.

Zij verhuren:

  • Gazelle Ambiance stadsfietsen (dames en heren) met 7 versnellingen                         €   9,50 per dag
  • Gazelle Grenoble elektrische fiets                                                                                      € 20,00 per dag
  • Bianchi of Scott ATB incl. helm                                                                                            € 20,00 per dag

 

Ins Deutsche übersetzen
NTFU
Limburgs Mooiste Noord